Welkom

Veel buurtbewoners willen hun woning duurzamer maken, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Terwijl er ook buren zijn die al ervaring hebben met energiebesparing en duurzame energie. Daarom zijn drie enthousiaste Molenhoekers (Kirsten van Noord, Maree Waelput en Paul Meindersma) een Energiecafé begonnen om beide groepen met elkaar in verbinding te brengen. Met het behalen van de 1e prijs van Molenhoek Pakt Aan heeft het café een vliegende start gekregen!

Tijdens de bijeenkomsten worden plannen gemaakt, zoals grootschalige isolatieacties, inkoop van zonnepanelen tot zelfs de oprichting van een energiecoöperatie. In het cafe worden presentaties gegeven, vertellen werkgroepen over hun voortgang en wordt gebrainstormd over nieuwe plannen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.