Vrijwilligers gezocht

Tijdens ons eerste Energiecafé hebben diverse inwoners al hun hulp aangeboden. Wij hebben hen intussen benaderd om te peilen naar welke werkgroep hun interesse uitgaat. Op basis hiervan stellen we werkgroepen in, die zich elk richt op een specifieke duurzame actie.

We kunnen echter nog steeds hulp gebruiken. Wil je meewerken aan een collectieve actie, meedenken over een volgend Energiecafé, helpen met flyeren of andere hand- en spandiensten, is je aanbod eenmalig of structureel – laat het ons weten via info@energiecafémolenhoek.nl. Alle hulp is welkom!

Oproep: op dit moment zoeken we specifiek iemand met ervaring op het gebied van communicatie (website, nieuwsbrief, social media)  om ons kernteam te versterken. We maken gebruik van WordPress (website) en MailChimp (nieuwsbrief). Wellicht ken je iemand met ervaring op dit gebied? Laat hem of haar dan contact met ons opnemen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.