Voorbereiding Energiecafé #2 en collectieve zonnepanelen inkoopactie

Bij het eerste Energiecafé bleek er grote belangstelling te zijn voor zonnepanelen en het ontzorgen van inwoners bij het aankoopproces. Het Energiecafé heeft daarop besloten een werkgroep Zonnepanelen te starten en heeft gevraagd wie daarin wilde meehelpen. Een enthousiaste groep, bestaande uit Bert Draaijer, Frans Keuten, Cas Knook, Richard Akkerman en Barny Versteegen, heeft zich hierop gemeld.

Op maandag 19 februari was het eerste overleg van deze werkgroep, samen met het Energiecafé kernteam. Er werd gesproken over de voorbereidingen voor het tweede Energiecafé en de collectieve inkoopactie voor zonnepanelen. Met deze werkgroep hebben we een superteam erbij: enthousiasme, ambitie, een gezonde kritische blik, nuchterheid, iemand die overzicht houdt, specifieke handigheid met IT, reeds ervaring met panelen en wat daarbij komt kijken, ervaring met het leiden van vergaderingen. Ze staan te popelen om aan de slag te gaan!

Tweede Energiecafé

De werkgroep Zonnepanelen zal het inhoudelijke deel van het tweede Energiecafé verzorgen. Dit café zal uitsluitend gaan over zonnepanelen. De precieze datum, tijd en locatie volgen, maar het zal in de week van 9 april zijn. Het tweede café is bedoeld gericht op alle Molenhoekers die belangstelling hebben voor zonnepanelen, maar er nog weinig van afweten. Het doel van de avond is de aanwezigen over de belangrijkste aspecten te informeren, interesse te wekken, te ondersteunen bij hun besluitvorming al dan niet zonnepanelen aan te schaffen.

Collectieve inkoopactie zonnepanelen

Doel is om over een paar maanden een collectieconcurrerend aanbod met zonnepanelen te realiseren voor belangstellende Molenhoekers en hen met een aanbod met zonnepanelen van een of meer door ons geselecteerde leveranciers bij te staan voor de concrete aanschaf en plaatsing. Aandachtspunten zijn goede kwaliteit, dienstverlening, veiligheid, garantie en gunstige prijsstelling. Tijdens het tweede Energiecafé zal de werkgroep hun voortgang toelichten.

Meld je aan als je dat nog niet hebt gedaan om op de hoogte te blijven van onze acties!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.