Informatiebijeenkomst op 31 mei over leverancierselectie collectieve zonnepanelen inkoopactie

Op donderdag 31 mei van 20:00 tot 22:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur) in basisschool De Grote Lier is een informatiebijeenkomst voor de bewoners, die zich hebben ingeschreven voor de collectieve zonnepanelen inkoopactie. Dit zijn er inmiddels ruim 90! De betreffende bewoners hebben per email een uitnodiging ontvangen.

De Werkgroep Zonnepanelen zal het selectieproces toelichten en de geselecteerde leverancier voorstellen. De leverancier geeft vervolgens een korte presentatie van het bedrijf en hun ervaring. De werkgroep gaat daarna in op het vervolgtraject. Ook wordt het financiële aspect behandeld.

Aan het einde van het programma worden de aanwezigen gevraagd of zij een offerte wensen te ontvangen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.