Kom naar Energiecafé #3 over warmtepompen

In Molenhoek, Mook en Middelaar is veel interesse om samen energie te besparen. Onze zonnepanelen-actie werd zeer goed ontvangen. Nu willen we nog een stapje verder gaan. Daarom organiseert  onze kersverse Werkgroep Warmtepompen een Energiecafé over warmtepompen. Door je woning te verwarmen of koelen met een warmtepomp kan je energierekening flink omlaag. Wil je hier meer over weten? Kom dan naar ons Energiecafé op 21 juni van 20:00 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) in De Wieken (Esdoornlaan 5 in Molenhoek! De toegang is gratis.

Wat kom je te weten?

Ronald ter Horst (productmanager bij Nathan systems) vertelt tijdens de avond over wat er zoal komt kijken bij de aanschaf van de warmtepomp, welke subsidie- en financieringsmogelijkheden er zijn, wat je ermee kunt besparen en welke systemen er zijn. Tijdens de bijeenkomst kun je in een showtrailer diverse echte warmtepompen bekijken, zodat je een goed beeld krijgt. Je kunt meteen al je vragen te stellen.

Tot 21 juni!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.