Collectieve isolatie inkoopactie gestart!

Na een eerste succesvolle zonnepanelen inkoopactie, waarbij opdracht is gegeven voor meer dan 100 installaties, is op 1 november 2018 een actie gestart voor de gezamenlijke inkoop van isolatie voor gevel, dak en vloer.

Isolatie: een logische eerste stap
Het isoleren van je huis is een goede stap om mee te beginnen. Een fijn comfortabel huis met een lage energierekening, zonder tocht of verspilling. Dat wil iedereen wel. Maar waar begin je? Waar vind je de beste leverancier? Energiecafé Molenhoek helpt je om tot actie over te gaan!

Waarom moeilijk doen als het samen kan?
Het Energiecafé maakt het je makkelijk om samen daadwerkelijk energie te besparen of duurzaam te produceren. Het café neemt een zorgvuldige selectie van een betrouwbare leverancier uit handen, iets dat veel mensen erg lastig vinden. Daarbij zijn goede afspraken gemaakt over aanpak, kwaliteit en dienstverlening. En niet onbelangrijk: er zijn aantrekkelijke prijzen bedongen!

Hoe werkt het?
Je maakt vrijblijvend een afspraak met de geselecteerde leverancier (Isolatie.com uit Gemert). Deze komt dan langs om de situatie bij jou te beoordelen om daarna, als je dat wilt, een vrijblijvende offerte op te stellen. Desgewenst controleert het Energiecafé de offerte. Na ondertekenen van de offerte wordt de isolatie binnen 4-6 weken aangebracht. Tijdens de actie houdt het Energiecafé door steekproeven zicht op de uitvoering.

Ook meedoen?
Wil je meer weten over de isolatie-actie of wil je een vrijblijvende afspraak met de leverancier maken, ga dan naar onze isolatie actiepagina. De actie staat open voor alle inwoners van de gemeente Mook en Middelaar. De actie wordt beëindigd op 15 maart 2019.

Met energieke groeten,

Maree Waelput, Barny Versteegen, Paul Meindersma, Tolé Hoep, Kirsten van Noord en Ronald ter Horst.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.