Isolatieactie loopt door tot 15 maart

In overleg met onze isolatieleverancier Isolatie.com hebben we de einddatum van onze isolatieactie gesteld op 15 maart. Dit stelt bewoners, die meedoen aan de warmtebeeldcamera-actie, in staat om nog mee te doen met de isolatieactie.

Het goede nieuws is dat de m2 prijzen, die zijn afgesproken met Isolatie.com, tot de einddatum van onze actie ongewijzigd blijven ondanks de BTW verhoging van 6% naar 9% vanaf 1 januari 2019.

De praktijk wijst inmiddels uit dat na-isolatie van spouwmuren vooral haalbaar is voor huizen waarvan de spouwmuren nog niet zijn geïsoleerd. Als er zich al enige isolatie in de spouwmuur bevindt, dan is er nog maar weinig ruimte beschikbaar voor extra isolatie. De kans op een slechte verspreiding van deze extra isolatie is dan aanwezig. Bovendien bestaat de kans dat het extra isolatiemateriaal het oude isolatiemateriaal, dat mogelijk vochtig is, volledig tegen de binnenmuur aandrukt. Hierdoor kan Isolatie.com geen garantie afgeven op een goed resultaat

Nog meedoen?
Wil je meer weten over de isolatie-actie of wil je een vrijblijvende afspraak met de leverancier maken, ga dan naar onze isolatie actiepagina. De actie staat open voor alle inwoners van de gemeente Mook en Middelaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.