Hulp gevraagd: glasisolatie werkgroep-lid

We zijn begonnen met de voorbereiding van de glasisolatie informatieavond in juni dit jaar en de collectieve inkoop. Daarvoor hebben we al een werkgroep Glasisolatie opgericht. We komen echter nog wat hulp tekort.

Daarom hierbij onze oproep: vind je het leuk om mee te helpen bij het opstellen van eisen aan de leveranciers, offerte aanvragen, het beoordelen van offertes en de leverancier selectie, aarzel dan niet om je aan te melden. We verwachten dat dit gemiddeld 1 à 2 uur per week kost, plus 1 à 2 keer per maand een overleg van ca. 2 uur.

Alle hulp is welkom. Als je interesse hebt kun je een mail sturen naar glasisolatie@energiecafemolenhoek.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.