Firma Zelfstroom suggereert relatie met Energiecafé Molenhoek

Er worden door de firma Zelfstroom gerichte brieven naar bewoners gestuurd, waarin onze succesvolle collectieve zonnepanelen inkoopactie in 2018 wordt genoemd. Daarbij suggereert Zelfstroom dat zij de vervolgactie hierop zijn. Dit zet onze bewoners totaal op het verkeerde been en suggereert een relatie tussen Energiecafé Molenhoek en Zelfstroom, die er niet is. Wij hebben hierover een klacht ingediend bij Zelfstroom.

De gemeente Mook en Middelaar heeft inmiddels hierover ook een bericht op haar website geplaatst: https://www.mookenmiddelaar.nl/actueel/nieuws_42113/item/brief-over-collectief-zonnepanelenproject_39064.html

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.