Informatiebijeenkomst Vervangen glas en kozijnen

Isolatieglas

Op dinsdag 25 juni organiseert de werkgroep Glasisolatie van het Energiecafé een informatiebijeenkomst voor alle bewoners van de gemeente Mook en Middelaar over het vervangen van glas en kozijnen. Dit is ook interessant voor bewoners met dubbelglas van 15 jaar of ouder. Marloes Bosman, een onafhankelijke adviseur van Nibag (via Buurkracht), licht toe wat de mogelijkheden en voordelen zijn en gaat in op het financiële aspect. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

We zijn nu bezig met de selectie van een leverancier om te komen tot een interessant aanbod. Dat is voor jou makkelijker én voor iedereen voordeliger. Hoe meer bewoners meedoen hoe beter. Op de informatieavond zullen we het selectieproces toelichten.

Datum: dinsdag 25 juni 2019
Tijdstip: 20:00 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur)
Locatie: De Wieken, Esdoornlaan 5, Molenhoek

Programma

  • de werkgroep Isolatieglas stelt zich voor
  • presentatie door een onafhankelijke adviseur (Nibag)
  • gelegenheid tot het stellen van vragen
  • (optioneel) presentatie door leverancier met aanbod*

* als het selectieproces op tijd is afgerond en een goede leverancier heeft opgeleverd. Anders volgt na de zomer een tweede bijeenkomst waarin de leverancier en het aanbod worden gepresenteerd.

Je hoeft je niet vooraf aan te melden en de toegang is gratis!

Ben je verhinderd, maar wil je wel meer weten over deze actie of meer informatie? Mail ons dan via info@energiecafemolenhoek.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.