Succesvolle informatiebijeenkomst vervangen kozijnen en glas

Op dinsdag 25 juni kwamen ca. 40 bewoners af op een informatieavond in gemeenschapshuis De Wieken (Molenhoek) over het vervangen van kozijnen en glas. Na een korte intro door het Energiecafé met de belangrijkste resultaten van het afgelopen jaar werd het woord gegeven aan Marloes Bosman van Nibag. Haar presentatie kunt u hieronder downloaden.

Deze avond zal worden opgevolgd door een collectieve inkoopactie. Hiervoor zal een tweede informatieavond worden georganiseerd, waarbij de gekozen leverancier een presentatie geeft over zijn producten en diensten.

Het leverancier selectietraject verloopt momenteel minder snel dan gehoopt. Naar verwachting wordt het medio september voordat we een leverancier hebben geselecteerd. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.