Glasisolatie actie vertraagd

Isolatieglas

Doordat leveranciers, die we in het voortraject hadden geselecteerd voor onze glasisolatie actie, zich terugtrokken moesten we het voortraject helaas overnieuw doen. Daardoor hebben we vertraging opgelopen, ook omdat daarna de bouwvak startte. We hebben intussen besloten om de eis los te laten dat elke leverancier houten, kunststof én aluminium kozijnen moet kunnen leveren. De praktijk wijst namelijk uit dat 80-85 procent van de particulieren kiest voor kunststof kozijnen en een minderheid voor houten of aluminium kozijnen. We zorgen er wel voor dat houten, kunststof én aluminium kozijnen in het aanbod van onze actie komen. Inmiddels hebben we nieuwe leveranciers gevonden en een tweetal bewoners, die willen meedoen met het selectietraject.

Daarnaast overwegen we om onze eerdere gevel/dak/vloer isolatieactie nieuw leven in te blazen in verband met de landelijke Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH), die per 2 september weer wordt opengesteld. Bewoners kunnen dan meedoen met beide acties en voldoen aan de voorwaarde dat er 2 isolatie maatregelen worden genomen. Of het ons lukt om twee acties te starten hangt er mede vanaf of we voldoende mankracht beschikbaar krijgen. Elke hulp is daarom welkom! Meld je via info@energiecafemolenhoek.nl als je het leuk vindt om ons (eenmalig) te helpen.

Het duurt dus helaas langer voordat we een tweede informatieavond met de geselecteerde leverancier(s) kunnen aankondigen. Zorgvuldigheid gaat echter voor. De verwachting is dat het selectieproces medio september is afgerond. Door u in te schrijven op onze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.