Kleinschalige informatiebijeenkomst “isoleer je eigen dak”

Op maandag 1 juli 2019 organiseerde het Energiecafé een kleinschalige informatieavond,  bedoeld voor doe-het-zelvers die van plan zijn hun eigen dak te isoleren. De avond vond plaats in het LOP en trok een tiental bezoekers.

Jan van de Veerdonk, zelf aannemer, maar ook zeer actief in de voorlichting over duurzame stappen die bewoners zelf kunnen nemen, voerde het woord. Hij introduceerde het publiek in de bouwfysica en benadrukte daarmee het belang van dakisolatie, maar ook de risico’s als dit verkeerd wordt aangebracht. Ook ging hij in op de verschillende materialen en beantwoordde veel vragen. Het was een geanimeerde avond waarop goed gebruik werd gemaakt van de grote kennis op dit gebied van Jan van de Veerdonk.

Een samenvatting van zijn presentatie is hieronder te downloaden.

Jan van de Veerdonk organiseert regelmatig bijeenkomsten in Nijmegen. Ook inwoners uit Mook en Middelaar kunnen hieraan deelnemen mits ze zich van tevoren aanmelden. Zie de samenvatting van de presentatie voor de contactgegevens om je aan te melden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.