Subsidie voor isoleren van je woning!

De landelijke regeling Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) is weer opengesteld. Voor isolatiemaatregelen aan uw woning die na 15 augustus 2019 zijn uitgevoerd, kunt u onder bepaalde voorwaarden weer subsidie krijgen. Het betreft  het isoleren van het dak, de spouwmuur, de gevel (binnen en buiten) en de vloer of bodem. Ook glasisolatie komt in aanmerking. 

Zie https://www.duurzaamwonenplus.nl/blog/subsidie-voor-het-isoleren-van-uw-woning/

Voor elke maatregel geldt dat u een minimum aantal vierkante meters moet laten isoleren. Dit verschilt per woningtype, de eisen vindt u op RVO.nl. Maar als u het hele dak of de hele gevel, vloer of alle ramen laat isoleren, voldoet u ook aan dit vereiste (ook al is het aantal m2 lager).

Het Energiecafé overweegt om haar eerdere isolatieactie weer open te stellen, zodat bewoners kunnen meedoen met deze actie, gecombineerd met de aanstaande glasisolatieactie. Bewoners kunnen zo voldoen aan de voorwaarde dat er 2 isolatie maatregelen worden genomen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.