Start isolatieactie op 1 november 2019

Samen je huis isoleren met korting én subsidie. Doe je mee?

Energiecafé Mook en Middelaar start vanaf 1 november 2019 een nieuwe actie voor het isoleren van gevel, vloer, dak én glas. De actie is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Mook en Middelaar.

Isoleren is nu extra aantrekkelijk i.v.m. de nieuwe landelijke subsidieregeling (SEEH). Deze loopt tot 31 december 2020 en vereist dat er minimaal twee verschillende energiebesparende isolatiemaatregelen worden genomen. Het Energiecafé heeft daarom acties voor zowel gevel/vloer/dak isolatie en glasisolatie voorbereid.

Bewoners kunnen zo met korting én subsidie besparen op energie(kosten) en kunnen het comfort in hun huis verbeteren. Daarnaast wordt zo een goede bijdrage geleverd aan de vermindering van de CO2 uitstoot in de gemeente. Dit keer is er ook een aanbod voor het bij-isoleren van spouwmuren, waarin al enige isolatie zit.

Op donderdag 31 oktober 2019 organiseert het Energiecafé hierover een informatiebijeenkomst. De zorgvuldig geselecteerde leveranciers stellen zich voor en presenteren hun producten en diensten. Het Loket Duurzaam Wonen Plus geeft een toelichting op de nieuwe landelijke subsidieregeling. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Programma

  • presentatie door leverancier van gevel/vloer/dak isolatie
  • presentatie door leverancier van glasisolatie
  • presentatie door Loket Duurzaam Wonen Plus over subsidie
  • materialen markt van leveranciers

Bewoners hoeven zich niet vooraf aan te melden en de toegang (incl. koffie en thee) is gratis.

Datum en tijd: donderdag 31 oktober van 20:00 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur)

Locatie: De Wieken, Esdoornlaan 5, Molenhoek

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.