Succesvolle informatiebijeenkomst over isoleren

Op donderdag 31 oktober 2019 heeft Energiecafé een succesvolle informatiebijeenkomst georganiseerd over spouwmuur-, vloer-, dak- én glasisolatie (HR++/triple glas en kozijnen). Er werden eerst presentaties gegeven door de twee geselecteerde leveranciers (RoRi en Duits Isolatie), daarna volgde een toelichting door Loket Duurzaam Wonen Plus over de landelijke SEEH subsidieregeling en de Duurzaam Thuis stimuleringsregeling van provincie Limburg. Daarna was er gelegenheid om het aanbod van de leveranciers te bekijken en antwoord op vragen te krijgen.

De presentaties kunnen hieronder worden gedownload en bekeken. De presentatie van RoRi (glasisolatie) volgt later.

Isoleren is nu extra aantrekkelijk i.v.m. de nieuwe landelijke subsidieregeling (SEEH). Deze loopt tot 31 december 2020 en vereist dat er minimaal twee verschillende energiebesparende isolatiemaatregelen worden genomen.

Het Energiecafé start daarom per 1 november 2019 collectieve inkoopacties voor zowel gevel/vloer/dak isolatie en glasisolatie . Dit keer is er ook een aanbod voor het bij-isoleren van spouwmuren, waarin al enige isolatie zit. De actie richt zich op alle inwoners van de gemeente Mook en Middelaar.

Bewoners kunnen zo met korting én subsidie besparen op energie(kosten) en kunnen het comfort in hun huis verbeteren. Daarnaast wordt zo een goede bijdrage geleverd aan de vermindering van de CO2 uitstoot in de gemeente.

Voor alle informatie over deze actie en hoe je je hiervoor aanmeldt: raadpleeg onze actiepagina.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.