Succesvolle lezing door Lars Boelen

Op dinsdag 10 december heeft Lars Boelen van ParisProofPlan een enthousiaste lezing gegeven over zijn aanpak met Slimme Stappen voor de verduurzaming van een woning en gaf hij 7 tips voor snelle besparingen op gasverbruik.

Met ruim 120 aanwezigen was de opkomst uitstekend! We hopen dat de lezing onze bewoners meer inzicht heeft gegeven in de mogelijkheden en aanpak voor de verduurzaming van hun woning. Duidelijk werd dat het wooncomfort (bv. wegnemen van tocht, vocht of CO2-gehalte verlagen) vaak een goede aanleiding is voor het doorvoeren van verbeteringen. Ook is het verstandig om Slimme Stappen te zetten als er grote verandering in de woning worden aangebracht.

De presentaties zijn hieronder te downloaden.

Lars Boelen houdt ook op zijn website een (online) eBook bij. Dit boek, dat regelmatig wordt bijgewerkt, kost normaal EUR 25,-. Bewoners van Mook en Middelaar kunnen deze tot 17 december 2019 met EUR 5,- korting verkrijgen. Het boek kan worden besteld via https://www.parisproofplan.nl/product/paris-proof-plan-het-eboek/.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.