Nieuwe zonnepanelen actie

Photovoltaic solar panels installation and blue sky with few clouds

Veel van onze inwoners profiteren al van duurzaam opgewekte elektriciteit met hun zonnepanelen. Naast het financiële voordeel leveren ze ook een bijdrage aan de verduurzaming van onze gemeente. Het is nog steeds erg interessant om te investeren in zonnepanelen. Zelfs als je geen spaargeld hebt of als je geen zonnepanelen op je eigen dak wilt of kunt plaatsen zijn er mogelijkheden!

Na onze zeer geslaagde zonnepanelenactie in 2018, waarbij in onze gemeente 140 zonnepaneel-installaties zijn geplaatst, start het Energiecafé Mook en Middelaar daarom een nieuwe zonnepanelenactie. Het voorwerk hebben we al gedaan voor onze bewoners!

Doe mee en profiteer nog deze zomer van je zelf opgewekte stroom!

Bij onze vorige actie zijn we, na een zorgvuldige selectie, een samenwerking aangegaan met de firma Solar2Led uit Nijmegen. We hebben hen opnieuw bereid gevonden om voor onze bewoners een aantrekkelijk aanbod met korting samen te stellen.

Op woensdag 25 maart 2020 organiseert het Energiecafé een informatiebijeenkomst waarin wordt toegelicht wat er komt kijken bij zonnepanelen en waar al je vragen worden beantwoord. De informatiebijeenkomst vindt plaats in Môks Café (Groesbeekseweg 3 in Mook) van 20:00 – 22:00 uur. Inloop is vanaf 19:45 uur. Alle inwoners van Mook, Molenhoek, Plasmolen, Middelaar en De Bisselt zijn welkom.

Je hoeft je niet vooraf aan te melden en de toegang (incl. koffie en thee) is gratis. 

Programma

19:45 – 20:00    Inloop met koffie/thee

20:00 – 20:10    Opening (Energiecafé)

20:10 – 21:00    Alles over zonnepanelen, vragen/antwoorden (Solar2Led)

21:00 – 21:30    Pauze, aanbod bekijken bij Solar2Led stand

21:30 – 21:45    Financiering en salderingsregeling (Duurzaam Wonen Plus)

21:45 – 22:00    Zonnepanelen op andermans dak (Energiecoӧperatie Lierweg) 

Tot woensdag 25 maart!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.