Energiecafé heeft een nieuwe website

In verband met de uitbreiding van onze doelgroep naar de gehele gemeente Mook en Middelaar hebben we onze naam aangepast. Wij heten voortaan Energiecafé Mook en Middelaar. Daarvoor hebben we ons website-adres aangepast naar energiecafemookenmiddelaar.nl.

Daarnaast hebben we besloten om voortaan gebruik te maken van het Maasburen.nl platform. Ook onze partners, stichting Duurzaam Mook en Middelaar en Energiecooperatie Lierweg, maken gebruik van hetzelfde platform.

Onze nieuwe website ziet er dan ook wat anders uit dan je gewend bent. We zullen alle nieuwe artikelen voortaan alleen op de nieuwe website plaatsen.

Deze oude website blijft nog in de lucht, zolang nog niet alle artikelen zijn verplaatst naar de nieuwe website. De oude website wordt echter niet meer voorzien van nieuwe inhoud. Daarvoor kun je naar onze nieuwe website energiecafemookenmiddelaar.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.