Energiecafé #2

Details
Date:

april 12

Time:

08:00 pm - 10:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-energiecafe-2-44077305407
Organizer

Energiecafé Molenhoek - werkgroep Zonnepanelen

Website: https://www.eventbrite.nl/o/energiecafe-molenhoek-werkgroep-zonnepanelen-17037730065
Venue

De Grote Lier (basisschool)

Esdoornlaan 2, 6584 Molenhoek

Molenhoek, LI, NL, 6584

Energiebesparing leeft in Molenhoek. Steeds meer bewoners kiezen voor zonnepanelen of isolatie. Stuk voor stuk maatregelen waarmee je energierekening flink omlaag kan. Wil jij dit ook wel? De werkgroep Zonnepanelen van het Energiecafé gaat speciaal voor ons dorp een collectief aanbod regelen. Als we dit namelijk samen doen is het makkelijker en voordeliger. Voor het tweede Energiecafé op 12 april van 20:00 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur) in basisschool De Grote Lier (Esdoornlaan 2, Molenhoek) heeft de werkgroep een mooi programma samengesteld.


Programma


Tijdens de avond krijg je informatie over de verschillende soorten zonnepanelen, technische aspecten, de opbrengst en terugverdientijd, subsidies en financieringsmogelijkheden. Bovendien zijn er deskundigen aanwezig die een aantal mogelijkheden laten zien, afgestemd op verschillende situaties. Voor het collectieve aanbod gaan we een zorgvuldige selectie van leveranciers starten. We stemmen graag de eisen aan het aanbod van leveranciers met jullie af. Ook kun je deze avond uiteraard al je vragen stellen.


Iets voor jou?


Wil je je alvast aanmelden voor de collectieve actie of op de hoogte blijven van onze acties en activiteiten? Meld je dan (vrijblijvend) aan op energiecafemolenhoek.nl. Daar kun je je ook opgeven voor het energiecafé. Voor het eerste Energiecafé in Molenhoek was zoveel interesse dat we stoelen tekort kwamen! Je helpt ons dit te voorkomen door je aan te melden.


Samen energie besparen, daar gaan we voor! Tot ziens op 12 april.

2 gedachten over “Energiecafé #2”

 1. Hallo,

  Binnekort hoop ik te verhuizen naar de Middelweg en heb serieus interesse in het plaatsen.

  Wil graag op de hoogte gehouden worden betreffende de acties en activiteiten. Helaas konden wij door omstandigheden niet aanwezig zijn op 12 april. Indien er meer gelegenheden zijn hoor ik het graag.

  MVG

  Maurice Wijers

  1. Dag Maurice,
   Bedankt voor je belangstelling. Jammer dat je er 12 april niet bij kon zijn. Je kunt op de hoogte blijven van onze acties via onze website: http://energiecafemolenhoek.nl. De presentaties van 12 april zullen daar ook worden gepubliceerd. Je kunt je daar ook inschrijven op onze nieuwsbrief en gratis aanmelden voor onze bijeenkomsten. De nieuwsbrief verschijnt maandelijks. Inschrijven kan via: http://energiecafemolenhoek.nl/inschrijven-voor-nieuwsbrief. Tenslotte kun je je via dezelfde link ook inschrijven voor de collectieve zonnepaneel inkoopactie: vink dan bij Deelname acties (onderaan formulier) ook ‘Zonnepanelen 1’ aan. Wellicht tot een volgend Energiecafé!

   Met vriendelijke groet,
   Paul Meindersma
   Energiecafé Molenhoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *