Collectieve isolatie inkoopactie

LET OP: onderstaande actie is intussen afgerond.

Het Energiecafé start per 1 november 2019 een nieuwe actie i.v.m. de nieuwe landelijke regeling Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH), die per 2 september 2019 weer wordt opengesteld. Details over deze actie volgen later.

Op 1 november 2018 heeft Energiecafé Molenhoek een collectieve isolatieactie gelanceerd. Het Energiecafé heeft na een zorgvuldige procedure een leverancier gekozen: Isolatie.com uit Gemert.

Inwoners in gemeente Mook en Middelaar kunnen zich bij Isolatie.com gratis aanmelden via isolatie.com/molenhoek om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Het contact verloopt direct tussen de bewoner en Isolatie.com, zonder tussenkomst van Energiecafé Molenhoek. Na de aanvraag neemt Isolatie.com telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Hun adviseur komt daarna geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor een offerte en advies op maat.

Informatie over Isolatie.com aanbod

Een presentatie van Isolatie.com, gegeven tijdens de informatiebijeenkomst op 1 november 2018, en informatie over hun producten is hieronder te downloaden.

 

Zie ook: www.isolatie.com

Collectiviteitsprijzen

Voor deelnemers aan deze actie heeft het Energiecafé speciale projectprijzen voor gevelisolatie bedongen. Deze zijn € 13,75 per m2 voor HR ISO Parel ++ en Supafil HR ++ inblaaswol.

Proces

Energiecafé Molenhoek zorgt ervoor dat Isolatie.com contact opneemt met elke aanmelder voor het maken van een afspraak thuis. Tijdens dit huisbezoek wordt de situatie beoordeeld, zodat een op maat gesneden offerte kan worden opgesteld.

Het Energiecafé biedt de bewoners aan om indien gewenst de offerte te controleren op de afspraken die zij met Isolatie.com heeft gemaakt. Een verzoek om controle kan dan, samen met de te controleren offerte, worden verstuurd naar info@energiecafemolenhoek.nl.

Planning

Na ondertekening van de offerte kan de realisatie binnen 4-6 weken plaatsvinden.

Vragen?
Vragen aan Isolatie.com over huisbezoek, offerte, planning en materialen kunnen worden gericht via contactformulier, info@isolatie.com of telefonisch (0)492 – 36 47 83.

Vragen aan  Energiecafé Molenhoek over de collectieve inkoopactie kunnen worden gesteld via info@energiecafemolenhoek.nl.

Problemen

In geval van problemen kan in eerste instantie contact worden opgenomen met Isolatie.com. Zij zullen proberen om te komen met een passende oplossing. Komt u er met hen niet uit, dan kunt u contact opnemen met Energiecafé Molenhoek via info@energiecafemolenhoek.nl. Isolatie.com is aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie.